Ankar.

Ankar.
Algarvekusten i Portugal och Lagos gör ingen besviken, fast det är off-season.

fredag 11 oktober 2019

Punta Prima - Archidona

Hej för den här gången, Torrevieja! Tack för trevliga dagar!
On the road again efter nära en vecka i lugn och ro (nåja) hos Janne och Agneta i Punta Prima, eller vad man ska kalla området. Det var trevligt och fint i alla fall, med pooler och engelsmän.
Vi fick hyra en lägenhet av Angie som bodde där permanent. Kändes skönt att kunna rå sig själv efter hotell å b&b genom Europa.

Innergård.

Snajsigt!

Lite bubbel kan det bli i badet!

Pelle inspekterar nattens domäner.
Men, nu är vi på G igen och målet är ju Cadiz. Första benet blev mot Murcia och bakom de stora bergsmassiven som tornar upp sig bakom semesterparadisen utefter kusten. Kul att se nåt annat - jätteberg, dramatiska med grottor, massor av odlingar och totalbra vägar! Autovia hela vägen - motorväg utan avgift, och 120 knyck om man så ville. Bra skyltat till mat och fika och rastplatser och en hel del "king of the road"-känslor när vi bara hade typ en bil i sikte. Men runt Granada blev det stökigare, vägarbeten och häftiga utförslöpor. Men - what goes up must come down - ju!
Nu är vi norr om Malaga, och siktar på Gibraltar eller Cadiz imorrn. Har inte bestämt än...
Hotellet där vi bokade in oss i förmiddags heter Hacienda Mendoza och är verkligen traditionellt spanskt, antar jag. En innergård med rum, lågt i tak, träbjälkar, vitmålat, urmysigt! Rummet kändes riktigt elegant. Det ska bli middag vid 8. Hoppas den är OK...

1 kommentar:

  1. Det ska bli kul att höra var ni tänker bo någonstans. Bra jobbat Pelle att köra hela vägen ner genom Europa. Ha det gott!

    SvaraRadera