Ankar.

Ankar.
Algarvekusten i Portugal och Lagos gör ingen besviken, fast det är off-season.

söndag 29 september 2019

Tarp - Ladbergen, strax norr om Münster

Stau betyder kö, och det blev det ganska ofta mellan Tarp
och Ladbergen. Men det var lugnt, faktiskt. 
Vad nu? Ingen reception? Jodå, men i form av en -


En dag på Autobahn. Vi ville få undan några mil och inte överanstränga oss så vi skulle hinna se lite friidrott på eftermiddagen... och det gjorde vi. Tysk tv hade en special om Duplantis, wonder-kind, och så gick han vidare till final i sista hoppet! Det hade just varit snyggt!
Det gjorde väl Angelica Bengtsson också, tror jag, fast det såg vi inte. Vi fick inte se Montler heller, men det var en bra tävling med långa hopp.
Tydligen kastade Daniel Ståhl längst, men det såg vi inte heller. De verkar klippa ihop friidrotten här, och sänder inte så himla länge som i Sverige.
automat! Det funkade fint. Automaten spottade ut ett
kort som släppte in oss och bilen på motellet. Billigast
hittills.
Det var inte jättemycket trafik på Autobahn, men rätt mycket vägarbete så det var "stau" ganska ofta så det grötade till sig. Vägen förbi Hamburg var också en komplett arbetsplats, men det gick fint. Kanske var det lite lättare pga att det var lördag. Vi korsade Mittellandkanal där vi åkte med båten utanför Osnabruck, och igen när vi åkte över den lilla stick-kanal som vi tog för att hitta bränsle då för åtta år sedan.
Hotellet vi bokat för 60 euro var ett automat-motell! Incheckning medelst automat, och så fick man ett kort så man kom in med bil. Granne ligger McDonalds och Burger King, så vi fick middag ändå, mellan friidrottsgrenarna.
Såg Victoria och Daniel på tv också, Estoniadagen uppmärksammades här och de lade ner nån krans eller nåt.
I motorvägens sus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar