Ankar.

Ankar.
Algarvekusten i Portugal och Lagos gör ingen besviken, fast det är off-season.

söndag 15 januari 2012

Förkylningar och kalla nätter

Vi fick ju med oss nån slags influensa från Sverige märkte vi, och den har inte släppt taget än, så januari har hittills blivit en ganska passiv historia ur turistperspektivet. Men det har varit desto trevligare ur läs- och stickperspektivet. Har nu ett antal Cetin Ikmen- (eller Barbara Nadel-) ställen i stan som så fort orken finns skall uppsökas och glos på.
Lilla djuret Milou ska få sig en årlig rabies-spruta endera dagen också. Bara man kan prata så man gör sig förstådd utan snörvlingar. Får se om vi behöver munkorg igen. Veterinären i Uppsala ville hon ju göra små hål i när vi var där en gång...
Nu har också startskottet gått för en närapå daglig bloggning i Upsala Nya Tidning. Det är bara att klicka sig in på UNT och Bloggosfären. Men det är krångligt att lägga upp bilder. Tar tid och misslyckas ofta.
Vädret är lite kyligare nu, imorse fanns ett stort flak med is i en av gummibåtarna på bryggan. Igår regnade det hela dagen, men idag är det sol och fint igen. Det är varannandagsväder, tydligen finns det i Turkiet också.
Köpte på oss lite värktabletter, två paket ipren och ett paket panodil till den facila summan av 8 lira, ca 30 spänn. Får man väl säga är högst överkomligt.
Nu ska vi bara gå till frissan också så är budgeten i hamn!

2 kommentarer:

  1. Vad enkelt det var att kommentera.

    SvaraRadera
  2. Stackars dig som är förkyld. kanske jag ska ta lite ledigt och åka ner till dig så du får lite sällskap. =) Krya på er båda två och lycka till med sprutan.
    Eva

    SvaraRadera