Ankar.

Ankar.
Algarvekusten i Portugal och Lagos gör ingen besviken, fast det är off-season.

fredag 6 januari 2012

Tillbaka i marinan

Bossen på språng i marinan.
Efter en hysterisk period i fäderneslandet med alltför mycket mat, men underbart för mycket träffar med alla nära och kära är vi tillbaka vid bryggan. Milou har också anslutit efter hotellvistelse och ett och annat bett... Är man chef så är man...
Igår kväll blev det oväntat varmt och idag har det varit ca 14 grader med svaga vindar. Trots rekordlåg barometer (999 enheter av nånting) blev det en skön promenad med nya upptäckter i Bakirköys kvarter. Nytt hundgodis inköpt. I en specialaffär för honung fick vi smaka, men ingen träff för rosenhonung än - vi letar vidare, Kicki!
Nästa vecka blir det premiär för äkta bloggning, i Upsala Nya Tidning, minsann! På tisdagen, 10 januari, ska man presenteras och införlivas bland tidningens trettiotal bloggare! Då ska det förhoppningsvis bli närapå dagliga uppdateringar om vad som händer i porten till Orienten.
Pelle har återgått till sin favoritsysselsättning: disk, och det har just börjat duggregna. Allt som vanligt, alltså. Jag har tjackat upp mig på inte mindre än 13 spännande litterära titlar och tänker strax börja om på favoriten Barbara Nadels "Belsassars dotter". Sedan blir det "följa Nadel" i Istanbuls kvarter. Kan turisterna i Stockholm gå i Stieg Larsson/Mikael Blomqvists spår så kan väl jag sniffa upp kedjerökande kommissarien Cetin Ikmens whereabouts. Jag återkommer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar