Ankar.

Ankar.
Algarvekusten i Portugal och Lagos gör ingen besviken, fast det är off-season.

söndag 26 juni 2011

Awesome!

Osannolikt! Första riktiga logg-inlägget från en liten söt ö med kottar och mygg söder om Södertälje! Nu är man helt visst ute i tassemarkerna! Hur långt går det att åka? Vi ska undersöka...
Efter en mediastinn sista vecka innan avfärd så blev det en trevlig midsommarmiddag i Sigtuna, denna pärla bland pärlor. Tomas Bodström var också där - och Lykke Li eller nån annan som såg ut som hon. Så snubblade vi över Björkö - som visade sig vara Birka! En riktig upplevelse! Milou sprang sig utmattad efter äppelkart över kulturnejden. Bilder sedan.
Idag blev det äventyret Södertälje, en sluss och landning på Stora Arkholmen eller nåt. Perfekt lugnt och stilla. VM-deltävlingen i speedway i Cardiff har vi nu kollat på SVT play så ordningen är återställd. amerikanen Greg Hancock vann! Way to go, Greg!
Denna nya uppkopplade värld är helt obegriplig, läste precis i UNT att vi var "världsomseglare" och att Milou kommer att förstöra Sveriges fauna om hon återinträder i riket (hon har inte lämnat det än). Det blir ofta så FEL i media. Om folk kunde lära sig att hälften är sant. Ungefär.
Tack också för fina dagar, Carina, Peter och Hanna - våra första matroser som mönstrade av i Södertälje. Nu väntar vi med spänning på nya!

4 kommentarer:

  1. Vi ser fram emot många inlägg i loggen, det blir en rutin att varje dag se vad ni gjort sedan sist...? Allt är förståss nytt och spännande! Det kommer nog dröja LÄNGE innan resan går på rutin ;) Hej sålänge från Almunge

    SvaraRadera
  2. Det är fantastiskt komiskt att folk som läser en artikel om segling endast hakar upp sig på att ni eventuellt är onda människor som tänker smita från regler & lagar och på så vis förstöra Sverige djurliv. Roande tycker jag! :) Och lycka till på färden!

    SvaraRadera
  3. Kollade på speedway och tänkte på er... Kul att höra att ni rör på er. Kan tänka att det kommer att ta sin lilla tid, men tid är ju precis det ni har! Ha det fantastiskt! Väntar med spänning på uppdatering i bloggeriet!
    Kram C

    SvaraRadera